Terrasoverkappingen in België

terrasoverkapping belgieBelgië mag dan een klein landje zijn, we hebben in verhouding met andere landen heel wat inwoners. Verdeeld over tien provincies wonen ondertussen bijna twaalf miljoen mensen. Een erg groot percentage van deze bevolking wilt graag een terrasoverkapping, pergola of veranda laten installeren.

Om aan al deze vraag te voldoen is er natuurlijk niet slechts één bedrijfje die overkappingen komt plaatsen. België is ondertussen een beetje een specialist geworden in het leveren van terrasoverkappingen. Met bedrijven zoals Bozarc, Renson, Tuinmaximaal en voor de doe-het-zelvers zaken zoals Gamma zijn de terrasoverkappingen in België van top niveau.

Doordat het om zo’n booming business gaat is er veel concurrentie en worden de prijzen sterk naar beneden gedreven. Daar profiteer jij, als klant, van.
Het enige nadeel van al deze bedrijven is dat je op den duur niet meer goed weet welk bedrijf je kan vertrouwen… Bovendien wordt het erg veel werk om al deze grote en minder grote bedrijven op te zoeken en zelf te contacteren.

Grote bedrijven zijn vaak eenvoudiger te vinden omdat ze meer geld hebben en zichzelf daardoor beter kunnen profileren. Maar kleine bedrijven zijn vaak persoonlijker en kunnen uniekere overkappingen leveren. Sluit ze daarom ook niet uit.

Terrasoverkappingen doorheen België

Wij zouden niet de grootste website over terrasoverkappingen in België zijn als we jullie niet zouden helpen.
Per regio hebben wij de gegevens gevraagd van alle grote, middelgrote en kleine ondernemingen die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van overkappingen. Deze hebben wij in een database gebundeld en die wordt automatisch gebruikt bij het aanvragen van offertes.

Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld, wordt deze doorgestuurd naar al deze bedrijven uit België. Indien er meerdere bedrijven interesse hebben, zullen zij jou een berichtje sturen met een voorstel en hun gegevens.

 

Waarom offertes?

Door offertes te vergelijken bespaar je geld. Veel geld. In drie jaar tijd konden we een gemiddelde van 30% besparing vaststellen bij de offertes die werden aangevraagd. Dat is natuurlijk veel geld…

Je bespaart trouwens niet alleen op de kosten van de bouw van de overkapping. Maar ook op de BTW. Als je met geregistreerde aannemers werkt, wordt de 21% btw van normaal immers herzien naar 6% BTW. Een mooi extraatje van de overheid.

Een andere reden om voor offertes te kiezen is gewoon omdat het makkelijk en tijdsbesparend is. Het formulier is in een minuutje ingevuld en je hoeft geen uren meer voor de computer te zoeken of telefoontjes te plegen om in contact te komen met één vakman.

Naam + Voornaam

Straat + huisnummer

Postcode

Gemeente

Email adres

Telefoonnummer

Materiaal overkapping?

Beschrijf de uit te voeren werken zo gedetailleerd mogelijk.

Door verder te gaan ga je akkoord met onze algemene voorwaarden