PVC vloeren in diverse opties

U hebt een woning gekocht in Veenendaal of directe omgeving. Een prachtig gezinshuis waar u uitermate erg blij mee bent. Maar er moet nog wel het één en ander aan gebeuren. De vorige bewoners hebben overal vloerbedekking liggen die oud, vies en versleten is. Vooral wanneer u jonge kinderen hebt en/of huisdieren is het aan te raden om u te verdiepen in de voordelen van PVC vloeren. Dit type vloeren houdt een zeer lange tijd een prachtige uitstraling, het is slijtvast en makkelijk te onderhouden. Wanneer u een grote keuze wilt hebben en uitgebreid geïnformeerd wilt worden, moet u voor een PVC vloer in Veenendaal zijn. Onze woninginrichtingswinkel is breed geassorteerd in alles op woongebied. Loopt u gerust eens binnen. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u zich uitgebreid laten informeren over alle mogelijkheden van PVC vloeren.

photo-1581858726788-75bc0f6a952d1-683x1024.jpg

PVC vloer visgraat, Hongaarse punt of beton- of tegel-look

Bij PVC vloeren denkt u wellicht aan een koude, kille vloer. Niets is echter minder waar. Ze zijn in vele verschillende dessins te verkrijgen. Met een houtlook waarbij nerven en noesten duidelijk voelbaar zijn, een visgraatmotief, Hongaarse punt of met een beton- of tegel-look. Behalve hieruit kunt u bij Van Kooten in Veenendaal ook kiezen uit vele kleuren PVC. Voor een ruimtelijk effect kunt u de gehele benedenetage met dezelfde PVC vloer leggen want het is geschikt voor iedere ruimte in de woning. Ook in de slaapvertrekken en zelfs op de trappen is het ideaal om op te leggen.

Warme voeten met PVC vloeren in Veenendaal

PVC vloeren kunt u over vloerverwarming leggen, dus het voelt zeer behaaglijk aan, ook bij koud weer. Ze zijn zowel droog als nat te reinigen, dus binnen een mum van tijd is het weer schoon en fris. Bij Van Kooten kunt u gebruik maken van de handige inmeet- en legservice van PVC vloeren in Veenendaal en andere regio’s. De professionals meten vooraf hoeveel PVC er nodig is en leggen het op een vooraf afgesproken moment vakkundig in uw woning. Dus zoekt u dit type vloer van een goede kwaliteit en voor een goede prijs? Dan is Van Kooten het adres waar u moet zijn.