Tuinmaximaal terrasoverkappingen

Tuinmaximaal profileert zich als de marktleider in de verkoop van terrasoverkappingen binnen de Benelux. Zij garanderen de laagste prijs voor terrasoverkappingen. Dit Belgische bedrijf werkt samen met het merk ‘Gumax’ voor terrasoverkappingen.
Dit bedrijf levert in de meeste gevallen terrasoverkapping bouwpakketten, maar voor een meerprijs kan een team ook worden uitgezonden om de terrasoverkapping te komen monteren.

Welke mogelijkheden biedt Tuinmaximaal?

Tuinmaximaal biedt geen al te groot gamma aan terrasoverkappingen aan, waardoor zij zich kunnen specialiseren in de producten die zij reeds onder hun vleugens hebben liggen.

Dakbedekking
Voor de dakbedekking kan je kiezen tussen polycarbonaat en glas.
Voor de polycarbonaat (kunststof) varianten kan je kiezen tussen twee kleuren: helder (doorzichtig) of opaal (wit/grijs).

Je kan ook nog kiezen voor de zogeheten “IQ relax platen”. Door de speciale samenstelling van dit product zal automatisch licht worden gefilterd en een te veel aan warmte worden weerkaatst.

Omkadering
Voor de omkadering en de steunpalen wordt altijd gekozen voor een sterk aluminium dat te verkrijgen is in een cremekleur of een antracietkleurige variant. (RAL 9001M en RAL 7016M) Beide kleuren hebben telkens een matte afwerking.

Afmetingen
De afmetingen van de terrasoverkappingen variëren nogal. De breedte van de overkapping ligt tussen 3,06m en 12,06 meter, de diepte tussen 2,5 en 4 meter.

Stijl
De Gumax terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar in een klassieke en moderne stijl, waarbij het enige verschil in de staanders en sierlijsten ligt. Bij de klassieke stijl wordt meer gebruik gemaakt van welvingen en sierlijke franjes, terwijl de moderne variant eenvoudiger en simplistischer werd gemaakt.

Extra’s
Bij de terrasoverkappingen van Gumax kan je ook heel wat accessoires aan je terrasoverkapping toevoegen, om het gebruiksgemak en luxegevoel nog te vergroten.
De extra waar Tuinmaximaal zich specifiek sterk in opstelt zijn de glazen schuifpanelen of schuifwanden die achteraf nog aan de terrasoverkapping kunnen worden toegevoegd.
Zo kan je je overkapping in feite ombouwen tot een volwaardige veranda en in ieder seizoen van je overkapping genieten.

In plaats van de normale, rechte staanders kan je ook kiezen voor schoren. Deze Y-vormige staanders maken het niet meer mogelijk om glazen schuifpanelen te integreren.

Voor de rest heb je ook nog de interessante mogelijkheden om terrasverwarming, LED-verlichting en zonwering te laten integreren.

Contactgegevens Tuinmaximaal

Belangrijk om te weten is dat er geen Belgische locatie is voor Tuinmaximaal; indien je dus wenst om een showroom te bezichtigen zul je wel even de grens moeten oversteken.

NEDERLAND

Ekkersrijt 4404
5692DK te Son
Tel: 0031 40 235 0528
E-mail:Klantenservice@tuinmaximaal.nl

Terrasoverkapping offertes aanvragen

Geïnteresseerd in een kwalitatieve terrasoverkapping?
Vraag hier prijsoffertes aan en kom te weten hoeveel een terrasoverkapping jou zou kosten.

Prijsoffertes vergelijken is een slimme zet, het is immers gratis en je kan er tot 30% mee besparen!